Saarna: linnavalitsus pole valimisreklaami ettekirjutusega veel tutvunud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks ettekirjutuse saaja oli Põhja-Tallinna vanema asetäitja Priit Kutser, kelle reklaam rippus valimiste eel Vene Eragümnaasiumi fassaadil.
Üks ettekirjutuse saaja oli Põhja-Tallinna vanema asetäitja Priit Kutser, kelle reklaam rippus valimiste eel Vene Eragümnaasiumi fassaadil. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kuigi avalikkuseni jõudis juba eile uudis sellest, et teiste seas peavad ka mitu Tallinna omavalitsuspoliitikut keelatud valimisreklaamide kulud linnale tagastama, jõudis linnavalitsuse esindaja sõnul ettekirjutus nendeni alles täna ja sellega pole veel jõutud tutvuda.

«Selle materjaliga on taas kord niisugune tore lugu, et see jõudis meediasse enne kui linnakantseleisse. See materjal jõudis linnakantseleisse täna ja sellega täna ka tutvutakse.
Kommenteerime pärast seda, kui linnavalitsuse liikmed on saanud sellega tutvuda,» ütles Tallinna avalike suhete direktor Ain Saarna linnavalitsuse pressikonverentsil.

Samas soovitas ta teema vastu huvi tundjatel lugeda erakondade rahastamise järelevalve komisjoni kodulehel välja pandud eksperthinnangut kahtlusi tekitanud telereklaamide kohta.

«Päris huvitav materjal on Tartu ülikooli spetsialistide eksperthinnang, mis on erakondade rahastamise järelevalve komisjoni kodulehel väljas. Mis seal salata, asi hakkas huvitama ja lugesin, mida alma materi teadlased on asjast kirjutanud. Ka teleklippide koha pealt, kus kutsuti osalema Tallinna maratonil ja osalema valimistel. Ma soovitan ka teil seda lugeda,» lausus Saarna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles