Allikabänd teenis Rootsis tugeva aplausi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allikabänd esinejate ruumis pärast kontserti koos konferansjee Tommy Fagerbergiga. Margus Kosarev (esireas vasakult), Aile Bergmann, Maarja Maria Känd, Veronika Sõstar ja Tommy Fagerberg. Taga Renee Logberg, Hermo Hodanjonok ja Vartan Arutjunov.
Allikabänd esinejate ruumis pärast kontserti koos konferansjee Tommy Fagerbergiga. Margus Kosarev (esireas vasakult), Aile Bergmann, Maarja Maria Känd, Veronika Sõstar ja Tommy Fagerberg. Taga Renee Logberg, Hermo Hodanjonok ja Vartan Arutjunov. Foto: Assar Järvekülg

Rootsis peetud erivajadustega inimeste lauluvõistlus jättis Allikabändi liikmeile võimsa mulje ning esinejad usuvad, et teist niisugust kogemust ei pruugi neil elus enam kunagi tulla.

Stockholmi suures kontserdimajas enam kui tuhande vaataja ees kõlas Allikabändi esituses «Ränduri laul», mille viisi ja sõnad on loonud bändi liige, pime tüdruk Veronika Sõstar.

«See oli väga eriline ja uhke tunne oma laulu sellisel laval ette kanda,» ütles Veronika Sõstra. «Erutav oli saada publikult nii tormilist tagasisidet ning esinemise ajal tajuda, kui hästi haakus meid saatev suur orkester meie pillide ja lauljate häältega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles