Laupäeval raske avarii põhjustanud roolijoodiku parim sõber on koomas

Martti Kass
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

Laupäeval Võru-Põlva maanteel purjus juhi roolitud ning teelt välja sõitnud autos olnud kahe noore inimese seisund on üliraske.

Sirgel teelõigul kraavi sõitnud ja üle katuse rullunud auto vrakist lõikasid päästjad välja autoomaniku 52-aastase Kalevi, kes oli tõenäoliselt turvavööga kinnitatud, kuid teised sõitjad paiskusid kukerpallitavast autost põllule, kirjutas Õhtuleht.

Volkswagenit roolinud purjus ja juhiloata 18-aastane Aivar pääses mõne hamba kaotamise ja kergemate põrutustega, kuid tema parim sõber 19-aastane Joel lamas eile Tartu Ülikooli kliinikumis koomas. Üliraskes seisus on ka autos istunud 18-aastane Kristi.

Pisut kergemad on samuti 18-aastase Birgiti vigastused. Neiudki viis kiirabi ravile Tartusse, väiksemate tervisehädadega pääsenud Kalevi aga Põlva haiglasse.

Kõige raskemas seisus oleva Joeli vanaema sõnul ütlesid arstid, et noormehel ei ole enam ühtegi tervet organit, kuid pere ei kaota lootust ja usub, et Joel on võitleja ja tuleb koomast välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles