Kaks kokka ja suvi

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parim suvetoit: kuusevõrsetega grillitud lest ja salatiroheline kurgikastmega, joogiks estragoni limonaad.
Parim suvetoit: kuusevõrsetega grillitud lest ja salatiroheline kurgikastmega, joogiks estragoni limonaad. Foto: Mihkel Maripuu

Olete te kunagi teinud estragoni limonaadi või grillinud kuusevõrsetesse mähitud lestakala? Proovige, need on kahe Saaremaa verd koka Ranno Pauksoni ja Martin Meikase suured suvesoosikud.

Kujutage ette: suur suvi, Saaremaa, Sõrve säär. Ühe talu kiviaia ääres müüb tüdruk rabarberit. Tema kõrval maas on kauss, taldrik peal.

«Aga mis sul seal kausis on?» küsib möödasõitja. «Värske suitsulest, hommikusest püügist,» vastab tüdruk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles