Lottemaa vaevaline algus

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maikuu viimasel päeval näeb Eesti esimene teemapark välja kui tavaline pooleliolev uuselamurajoon – ainult majad on värvikirevamad. Kuigi Lottemaa väljakuulutatud avamiseni on aega väga vähe, on tegijad veendunud, et külaliste vastuvõtmiseks ollakse lubatud ajal valmis.

«Me oleme pidanud esialgseid plaane mitu korda ümber tegema,» möönis Lotte teemapargi juhataja Rein Malsub. Lottemaad hakati kavandama juba 2008. aastal ja alles nüüd, pärast mitut ebaõnnestunud riigihanget ja projekti kärpimist, ollakse kindlad, et juuli lõpus teeb park väravad lahti.

«Meile jääb üks kuu ja loodame selle peale, et alguses on huvi väga suur ning me katsume võimalikult palju külastajaid lasta siia tutvuma,» sõnas Malsub. Ta lisas, et praegu on raske ennustada, kas ühe kuuga jäädakse plussi või miinusesse. «Eks elu näitab, aga kindlasti me ei saa avamata jätta,» rõhutas juhataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles