Annelinna keskele kerkis spordiväljak

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna kõrgete majade vahel on spordiväljakuks tehtud umbes 3000 ruutmeetrit. Varem oli seal korvpalliplats, nüüd saab mängida ka jalgpalli ja lauatennist ning on ruladele mõeldud trikirada. Projekt näeb ette ka laste mänguplatsi, millal see valmis ehitatakse, on veel teadmata.
Annelinna kõrgete majade vahel on spordiväljakuks tehtud umbes 3000 ruutmeetrit. Varem oli seal korvpalliplats, nüüd saab mängida ka jalgpalli ja lauatennist ning on ruladele mõeldud trikirada. Projekt näeb ette ka laste mänguplatsi, millal see valmis ehitatakse, on veel teadmata. Foto: Kristjan Teedema

Pühapäeval avati Annelinnas majade vahel uus suur spordiväljak, mis peaks tegevust pakkuma igas vanuses linlastele, eriti tervisespordihuvilistele.

Uue väljaku aadress on Kaunase puiestee 58a, Kaunase puiestee ja Mõisavahe tee vahel kunagise palliplatsi asemel.

Pilt on nüüd midagi hoopis muud kui eelmisel suvel. 3000 ruutmeetrit on asfalditud või teekividega kaetud ning paar puukestki istutatud. Seal on massiivne lauatenniselaud, rulatajatele mõeldud rada, korvpalli- ja jalgpalliplats, hulganisti pinke ja prügikaste. Väljakul peaks tegevust leidma igas vanuses inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles