Võimlejad lõpetavad hooaja suure peoga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni harjutati peol esitatavaid võimlemiskavasid spordisaalides ja Annelinna spordihalli kõrval muruplatsil, kuid eile pääsesid lapsed esimest korda Tamme staadioni murule.
Seni harjutati peol esitatavaid võimlemiskavasid spordisaalides ja Annelinna spordihalli kõrval muruplatsil, kuid eile pääsesid lapsed esimest korda Tamme staadioni murule. Foto: Kristjan Teedema

Tartu võimlejate talvine võistlushooaeg ja esinemised on suures osas lõppenud. Enne suve kogunetakse aga veel üheks suursuguseks etteasteks Tamme staadioni murul.

1900 võimlejat alates kahe-kolmeaastastest lastest kuni 70-aastaste veteranideni astuvad vaatajate ette 17 kavaga.

Mullusega võrreldes on osalejaid mõnevõrra vähem, sest tänavune laulu- ja tantsupidu tõmbab osa lapsi ära, nentis pidu korraldava võimlemisklubi Rütmika president ja pealavastaja Sirje Eomõis. Rahvamass on siiski suur, mistõt-tu tasub staadionile tulla aegsasti ja soovitatavalt jalgsi, lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles