Stiilne Pargi tänav muutub siledamaks

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pargi tänava uuenduskuuri hakatab sel kuul AS Tartu Veevärk, kes paigaldab sinna uued vee-, kanalisatsiooni- ja sademeveetorud. Juuli keskel alustatakse teetöödega.
Pargi tänava uuenduskuuri hakatab sel kuul AS Tartu Veevärk, kes paigaldab sinna uued vee-, kanalisatsiooni- ja sademeveetorud. Juuli keskel alustatakse teetöödega. Foto: Kristjan Teedema

Õige pea läheb mitmeks kuuks remonti autosid raputav muna- ja klompkividega kaetud Pargi tänav, mis sügiseks saab uue, aga endiselt vanamoodsa väljanägemise.

«Linna ühe stiilseima tänava, Pargi tänava remont on hädavajalik töö,» kinnitas Tartu linnavalitsuse linnamajanduse osakonna teede- ja liikluskorraldusteenistuse juhataja Urmas Mets. «Sõidutee on seal üsna kehvas seisus, seda on aeg-ajalt vaid kohati parandatud.»

Vist ainult vanad tartlased mäletavad, millal Pargi tänavat viimati otsast remonditi, märkis teede- ja liikluskorraldusteenistuse teehoolduse spetsialist Mart Sootla. «Kuuldavasti laoti seal viimati kive eelmise sajandi viimasel kümnendil,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles