Käopesa lapsed igatsevad õuele kasvuhoonet

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käopesa lapsed unistavad oma triiphoonest, mis võiks juba sel suvel nende õuel olla. Nii­sugust kasvumaja eelistab üks Käopesa 15-aastane noormees.
Käopesa lapsed unistavad oma triiphoonest, mis võiks juba sel suvel nende õuel olla. Nii­sugust kasvumaja eelistab üks Käopesa 15-aastane noormees. Foto: Repro

Perekodu Käopesa lastel on unistus enne suurt suve saada õuele kasvuhoone, kuhu istutada kurgi-, tomati- ja salatitaimi, nende eest hoolitseda ning suve teisel poolel juba saakigi koguda.

Kasvuhoone mõte sündis umbes kuu aja eest pärast seda, kui üks heategija oli Käopesa elanikele kinkinud 15 maamessi piletit. Maamessil käisid suuremad lapsed ning seal nad neid lahedaid kasvuhooneid nägidki. Inimestega suheldes said lapsed kinnitust sellegi kohta, et kõige parem toit on see, mille peremees või perenaine endale ise kasvatab.

Sihikindluse kool

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles