Folgipealik mitme tule vahel

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg lubab oma eksimused linnapeana heastada ning olla edaspidi rohkem ametile pühendunud. Ka loobub ta pärimusmuusika keskusest saadavast palgast.
Ando Kiviberg lubab oma eksimused linnapeana heastada ning olla edaspidi rohkem ametile pühendunud. Ka loobub ta pärimusmuusika keskusest saadavast palgast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnapead Ando Kivibergi ootab homsel erakorralisel istungil ees umbusaldusavaldus.

Seitse kuud Viljandi linna juhtinud folgipealik Ando Kiviberg on sattunud nii opositsiooni kui ka koalitsioonipartnerite kriitika alla, süüdistatuna peamiselt linnajuhtimise tagaplaanile jätmises.

Juba võimuliidu loomise järel läinud aasta novembris viitasid Kivibergi koduerakonna Isamaa ja Res Publica Liiduga Viljandis võimu jagavad sotsiaaldemokraadid, et linnapeatöö on mehel muude asjatoimetuste kõrval unarusse jäänud ja sellest tuleb varem või hiljem jama. Nad kurtsid korduvalt, et Kiviberg pole linna asjade ajamiseks kättesaadav, ei suhtle oma inimestega, pole meeskonnamängija ega süvene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles