Kahtlustatavad loobusid Bernatskiga vastandamisest

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihtasutuse Eesti Antidoping nõukogu liige Kristjan Port (pildil esiplaanil) tõdes ajakirjanike ees, et endise spordiarsti Vitali Bernatski väiteid, nagu oleks tema käest dopingut ostnud paljud nimekad Eesti sportlased, pole kinnitust leidnud.
Sihtasutuse Eesti Antidoping nõukogu liige Kristjan Port (pildil esiplaanil) tõdes ajakirjanike ees, et endise spordiarsti Vitali Bernatski väiteid, nagu oleks tema käest dopingut ostnud paljud nimekad Eesti sportlased, pole kinnitust leidnud. Foto: Mihkel Maripuu

Vitali Bernatski väidete uurimiseks moodustatud komisjoni hinnangul on Eestis teisigi dopinguaineid vahendanud arste.

Kurikuulsa Tartu endise spordiarsti Vitali Bernatski dopinguteemaliste väidete uurimiseks moodustatud komisjon pidi eile Eesti Olümpiakomiteele esitama viis kuud kestnud tööd kokkuvõtva raporti, kuid selle sisu avalikustamine lükkus vähemalt mõne nädala võrra edasi. Põhjuseks olevat komisjoni liikmete hõivatus, mis pole võimaldanud neil kõigil raporti lõppversiooni allkirjastada.

Juba varem oli teada, et juriidilist jõudu mitteomaval komisjonil pole võimalik kuulutada ühegi süüdistatava süüd. Esialgu jäi aga saladuseks seegi, mida inimesed komisjonile rääkisid ning kes olid ütluste andmisel koostööaltimad ja kes loobus sellel teemal sootuks rääkimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles