Vesiku unistus teostub: Tallinna saabub igavene suvi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terase spordikeskusesse loodava liivahalli eskiis. Endisesse laohoonesse mahub kolm rannavõrkpalli väljakut.
Terase spordikeskusesse loodava liivahalli eskiis. Endisesse laohoonesse mahub kolm rannavõrkpalli väljakut. Foto: Erakogu

Olümpiasportlase Rivo Vesiku kaasabil kerkib Tallinna uhke sisehall.

Eesti rannavõrkpalli esiduo üks liige Rivo Vesik loob koos Terase spordikeskusega Tallinna kolme väljakuga rannavolle sisehalli. Idee oli kogenud spordimehe peas küpsenud juba pikka aega. «Neli aastat tagasi hakkasin selle pilguga ringi vaatama, et kuhu oleks võimalik siseväljakut rajada,» sõnab Vesik, kes käis mitme võimaliku rahastajaga ka kohtumas, ent tulutult.  

Aasta tagasi sattus ta kokku Haaberstis asuva Terase juhtidega. «Raadiost kuulsin täiesti juhuslikult, et neil on idee liivahall teha. Võtsin kiirelt ühendust ja asi hakkas liikuma,» meenutab Vesik. «Nüüd oleme sinnamaani jõudnud, et ehitus käib ja aasta lõpuks tahaks valmis saada,» lisab Terase keskuse juht Dmitri Orlov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles