Loe, millise ägeda töökuulutusega otsib La Muu uut jäätisemeistrit!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestimaine jäätisefirma La Muu, mis Tallinnas Kopli kandis ökojäätist toodab, avaldas oma Facebooki lehel üliägeda töökuulutuse, leidmaks uut jäätisemeistrit. Loe kuulutust ja vaata videost, mida räägib kuulutuse kohta La Muu omanik Rasmus Rask.

La Muu otsib jäätisemeistrit

Tänahommikusel loendusel avastasime, et üks jäätisemeister jälle puudu. Tavaliselt kahtlustame siis, et õhtul on jälle keegi külmkambrisse kinni jäänud (mis on tüütu, kuna nende lahtisulatamine võtab palju kallist tööaega), aga seekord olid külmkambris ainult rabarbernaadi. Peale uut ülelugemist mõistsime, et kadunud pole kedagi - lihtsalt tööd on nii palju, et tekib tunne, nagu oleks keegi puudu!

Seega, otsime uut puuduolevat jäätisemeistrit! Mõni sõna töö kohta ka. No see jäätisemeistri töö on nagu töö ikka - kontimurdev! Füüsiliselt kurnav, kohati hullult tüütu, päevad venivad kui tatt. Palju rutiinseid arusaamatuid tegevusi. Olematu olme, nüristavalt pikad vahetused, palka makstakse ümbrikutes (tunnitasu = 4.5 ümbrikku). Ja ettevõtte kohta? Selline väike kahtlase mineviku ja segase tulevikuga aguliäri, töökaaslased tulevad ja lähevad, juhid on m....d, igaüks-iseenda-eest mentaliteet. Töökoht ise asub kuskil Kopli serval karupees.

Aga muidu superluks! Kes tahab saada La Muu jäätisemeistriks? Saada cv ja motivatsioonikiri katrin.mark@lamuu.ee või uuri lisaks 5073887.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles