Valgas leiti autost üle saja kilo hašišit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maksu- ja tolliameti töötajad leidsid laupäeva õhtul Valgas kontrolliks kinni peetud sõiduautost üle saja kilogrammi ainet, mis kahtlustati olevat hašiš.

Tollitöötajad suunasid kinnipeetud Vokswagen Passati põhjalikumaks kontrolliks Luhamaa piiripunkti. Sõiduauto läbivalgustamisel avastasid ametnikud laekonstruktsioonide külge ehitatud spetsiaalse peidiku, millest leiti ja konfiskeeriti esialgsetel andmetel kokku 100,5 kilogrammi hašišit, teatas amet.

Maksu- ja tolliameti uurimisosakonna narkotalituse juhi Urmet Tambre sõnul on ameti prioriteet uimastite pakkumise vähendamine ning võitlus organiseeritud kuritegelike gruppidega. «Lühikese aja jooksul juba teise ülisuure koguse konfiskeerimine on väga tugev ja selge märk kuritegelikele gruppidele, et Eestisse ei saa toimetada narkootilisi aineid kergelt ega kasutada riiki transiidikoridorina toimetamaks narkootilisi aineid Venemaale või Põhjamaadesse,» ütles Tambre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles