Rulluiskudel retropidu teeb kesklinnale ringi peale

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta Friday Night Skate'i stiilipeo teemaks oli tutipidu.
Eelmise aasta Friday Night Skate'i stiilipeo teemaks oli tutipidu. Foto: Friday Night Skate

Reedel, 6 juunil toimuv rulluisutajatele mõeldud üritus Friday Night Skate viib tagasi minevikku, sest teemaks on vana hea Retro.


Seega otsi kapist välja kõik lahedad hilbud, mis ajarändele kaasa aitaksid ning tule veeda meiega meeldejääv reede õhtu, soovitavad korraldajad.

Stiilikad ja karnevalid on üritusega kaasas käinud algusaegadest peale. «Neid on vaja, et skeiti põnevamaks teha. Saab rohkem nalja ja pealtvaatajatele hakkab samuti seltskond silma,» selgitas Rulluisutajate klubi FNS juhatuse liige Tõnis Paalme ning lisas, et inimesed, kes uisuseltskonda teel kohtavad, võiksid kindlasti kaasa elada. «Meid võib pildistada või filmida ning kellel on olemas kergliiklusvahend, võib seltskonnaga liituda.»

Uisurong saab alguse Vabaduse väljakult, kuhu hakatakse kogunema alates kella 19.30. Liikvele lähevad uisutajad kell 20.00. Vaata täpsemat teekonda siit.

Lisaks loositakse iga kuu esimesel skeidil välja vinged Rollerblade’i rulluisud. Flaiereid uisuloosimiseks saab nii Surfhouse’ist (Pronksi 7/9) kui ka teistest spordipoodidest, kus müüakse Rollerblade’i uiske.

Friday Night Skate koondab uisusõpru tänavu juba 15. hooaega. Friday Night Skate’i toetavad Surfhouse, Kingivabrik ning Rulluisukool kelle abiga loositakse kõigi uisusõprade vahel alates juunikuust välja Rollerblade’i Fusion GM rulluisud, T-särgid, koolitused ja palju muud huvitavat.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles