Keila-Joa mõisa uus omanik soovib kultuuriüritusi jätkata

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keilja-Joa mõis.
Keilja-Joa mõis. Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Barokkansambel Corelli Consort esitas erakätesse läinud Keila-Joa mõisas eile õhtul Vivaldi «Aastaegu» ning omanik soovib, et häärber jääks ka edaspidi avatuks nii kontsertidele kui ka muudele üritustele.

«Kuna meil on olemas niivõrd hea viiulimängija nagu Elar Kuiv ja me mängime seda lugu barokkpillidel nagu Vivaldi ajal teda ka mängiti ja kuna on olemas selline tore koht nagu Keila-Joa mõis, siis me panime need kaks väga toredat asja lihtsalt kokku,» ütles Corelli Consorti kunstiline juht Mail Sildos, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Omapärase ansambli esinemisele suurepärases toimumiskohas olid kõik piletid välja müüdud.

Kuu aega tagasi Keila-Joa mõisa omandanud Andrei Dvorjaninovi sõnul ostis ta mõisa seetõttu, et asjad hakkaksid lõpuks ometi paremuse poole liikuma. Kuigi lähema paari aasta plaane ei oska Dvorjaninov paika panna, on tal tuleviku suhtes kindel visioon, et mõis jääks avatuks ning seal toimuksid kultuuriüritused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles