Pirital ja Pikakaril on nädalavahetusel perepäev

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikakari rand.
Pikakari rand. Foto: Peeter Langovits

MTÜ Lehola Keskkonnahariduskeskus korraldab laupäeval, 7. juunil kell 10-14 Pirital surfimaja juures ja pühapäeval, 8. juunil kell 10-14 Pikakaris Katariina kai juures keskkonnteemalise perepäeva.


Päeva juhib lastesõber Nähka, kes teeb lastega erinevaid liikumismänge. Lastel on võimalik läbida orienteerumisrada, proovida täpsusviskeid, meisterdada mängupaati ja valmistada looduslikust materjalist kaart. Tallinna Keskkonnaamet on valmistanud voldikud « Lõbusad rannamängud» ja lasteraamatu «Mere- ja murumängud», mida kasutatakse perepäeva läbiviimisel.

Rahvusvahelise ökomärgisega Sinilipp tunnustatud Pirita ja Pikakari supelranda on paigaldatud infostendid rannaala kaardi, rannal käitumise reeglite ja teabega keskkonnast ning vee kvaliteedist. Randadel jagatakse eesti, vene ja inglise keelsed buklette «Pirita kaitsealused objektid ja puhkealad » ja «Pikakari kaitsealused objektid ja puhkealad».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles