Kogu pere muusikapiknik

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millise show’ Winny Puhh täpselt tänavusel Kapa Rockil lavale toob, ei tea ka festivali korraldajad. Pilt maikuisest esinemisest Pärnu kuursaalis.
Millise show’ Winny Puhh täpselt tänavusel Kapa Rockil lavale toob, ei tea ka festivali korraldajad. Pilt maikuisest esinemisest Pärnu kuursaalis. Foto: Ardi Truija / Pärnu Postimees

Täna toimub Kohilas juba viieteistkümnendat korda kodumaistele esinejatele keskenduv vabaõhufestival Kapa Rock, mis korraldaja Jörgen Aava sõnul on kujunenud mõnusaks hea muusika piknikuks, kuhu tulla kogu perega.


Kapa Rock on 12 tundi kestev maratonkontsert, mis toob publiku ette nii kohaliku muusikaelu tippartiste kui ka Kohila enda esinejaid. Tohisoo mõisapargis toimuv festival avab väravad kell 13 ning tund aega hiljem astub esimese esinejana lavale Raplamaa veteranbänd Spido.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles