Kui Põhjamaade orkester tuleb Tallinna ja kontsertmeistrid mul külas käivad, siis teen külmlaua. Ma olen selle aja inimene, kui külmlaud oli igal peol kohustuslik: liha- ja kalalõigud, heeringas ja värske kartul.
Sama tähtis kui maitsev toit, on selle serveerimine. Mul on alati olnud ilusad nõud, taldrikud, klaasid ja salvrätikud.
Kalapüük
Teleprodutsent Raivo Suviste
Sel hetkel, kui istun paati, lülitan ennast maistest asjadest välja ega mõtle tööle. Ma naudin loodust ja ootust … ehk näkkab, sest omapüütud kala maitseb kõige paremini. Suitsuahven, praetud koha ja haug – midagi paremat ei oska tahtagi!
Tõsisemalt hakkasin kalastama umbes kümme aastat tagasi, kui sõber Viljar Meister, kes on ka Eesti meister spinningupüügis ja kirglik harrastuskalamees, mind Kurkse lahele kaasa kutsus. Too püük jäi meelde seepärast, et kõik kogenud kalamehed jäid noosita, mul õnnestus üks väike ahven püüda.
Olen käinud kalal Kuubas ja Keenias (kus püüdsin 20-kilose tuunikala), vaadanud kalameeste maailmameistrivõistlusi Austraalias ja esindanud Eestit samal jõukatsumisel Lõuna-Koreas, visanud spinningut Portugalis ja polaarjoone taga, aga kõige mõnusamad on retked Eesti lahtedel ning Võrtsjärvel ja Peipsil. Sõidame sõpruskonnaga igal aastal septembris Ahvenamaale või Turu saarestikku, kus mehed käivad kalal ja naised seenel.
Parim puhkus!
Kunsti kogumine
Kirjanik ja ettevõtja Armin Kõomägi
Soetasin esimese kunstiteose 2003. aastal. See oli Kaido Ole õlimaal. Kümme aastat on muutnud selle meie kodu esteetiliseks nurgakiviks. Kui pilt ära võtta, jääb järele suurem auk kui 2 x 2 meetrit, mis on maali füüsilised mõõtmed.