Jõgevamaal hukkusid tules mees ja laps

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekorruselise elumaja jäänused Jõgevamaal Kasepää vallas Kükital. Maja põles ööl vastu 8. juunit ning selles hukkusid seal maganud mees ja laps.
Kahekorruselise elumaja jäänused Jõgevamaal Kasepää vallas Kükital. Maja põles ööl vastu 8. juunit ning selles hukkusid seal maganud mees ja laps. Foto: Risto Mets

Jõgevamaal Kasepää vallas põles öösel lausleegiga elumaja, mida kustutades leiti hukkunud mees ja laps.


Eile öösel kell 00.43 teatati häirekeskusele, et Jõgeva maakonnas Kasepää vallas Kükita külas põleb lahtise leegiga kahekorruseline elumaja. Kohale saadeti päästjad Mustvee, Alatskivi ja Jõgeva päästekomandodest ning Lohusuu vabatahtlikud. Päästetöid juhtis Jõgevamaa operatiivkorrapidaja.

Kohale jõudnud Mustvee päästjad leidsid eest põleva maja, mille katusest, akendest ja ustest ulatusid välja leegid. Pääste suitsusukeldujad üritasid majja siseneda, kuid põlengu suure intensiivsuse tõttu oli see võimatu. Kustutustöid alustati väljast ning järk-järgult liiguti maja sisse, kust leiti tules hukkunud 47-aastane mees ning kaheksa-aastane laps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles