Teeremont Haapsalu külje all toob praamile kiirustajaile ajakulu

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: maanteeamet

Hiiumaa praamile kiirustajail tuleb Haapsalu-Rannaküla vahelise kuuekilomeetrise teelõigu remondi tõttu varuda kannatust ning lisaaega. Maanteeamet soovitab ummikute vältimiseks kasutada ka ümbersõitu.


Lääne regionaalse maanteeameti Haapsalu esinduse peaspetsialist Urmas Robam selgitas, et remont käib Tallinna poolt vahetult Haapsalu linna sissetuleval lõigul.

Kiiruspiirangud on tööpiirkonnas lõiguti 30 kilomeetrit tunnis. Lõikudel, kus toimub väljakaeve, on üks sõidusuund suletud ning seal reguleeritakse liiklust fooridega. «Kui palju peaks praamile kiirustaja endale lisaaega varuma, seda ma ei oska ennustada. Aga varuaega on kindlasti vaja,» sõnas Robam.

Maanteeamet soovitab ummikute vältimiseks Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel kasutada ümbersõiduvõimalust mööda Ridala-Nigula ja Haapsalu-Laiküla maanteed. Robam täpsustas, et Taeblasse on pandud ümbersõitu juhendavad viidad. «Ümbersõit küll pikendab teekonda ligi kaheksa kilomeetrit, kuid seal ei ole teel takistusi,» ütles ta.

Haapsalu ja Rannaküla vahel käib teekatete taastusremont, vana kate asendatakse uuega ning osaliselt vahetatakse välja ka muldkeha. Tööde lõpp on planeeritud oktoobrisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles