Tahad teatrisse? «Suure Tõllu» juubelietendusse otsitakse osatäitjaid!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäämurdja sajand
Jäämurdja sajand Foto: Kultuurikava.ee

 «Suure Tõllu» juubeliks pühendatud etendusele «Jäämurdja sajand,» mille peaosades on Loore Martma ja Üllar Saaremäe, otsitakse massistseenides osalejaid.  Tegemist on muusikaliste numbrite ja pöördeliste episoodidega Suure Tõllu sajandale juubelile pühendatud vabaõhuetendusega, mida mängitakse Lennusadama kail ja jäämurdja «Suur Tõll» pardal vaid kahel korral – 19. ja 20. juunil 2014.

Kasuks tuleb varasem kogemus teatritegemisel. Iseäranis oodatud on meesterahvad täitmaks madruste/sõdurite rolle (mõned neist ka tekstiga), kuid oodatud on ka daamid pidulikuks avastseeniks.

Osatäitjate valimine toimub pühapäeval 15.06 kell 18.30 Von Krahli teatris. Valituks osutudes peaks arvestama järgmiste päevadega:

Esmaspäeval 16. 06. proov Von Krahlis kell 16 – 22.

Teisipäeval 17.06 peaproov Lennusadama kail kell 11 – 21.

Kolmapäeval 18.06. kell 15.30 – 23.

Neljapäeval kell 19- 20, esietendus kell 20.

Reedel 20.06 kell 20 teine etendus

Etendusel osalejatele on kaks tasuta pääset, lisaks toitlustamine kohapeal ja reede õhtul toimuv lõpupidu.Töögraafikud muutuvad detailsemaks ja kindlasti ei pea kõik tegelased kogu aeg kohal olema. Osalemissoovist saab teada anda meiliaadressile suuretolluetendus@gmail. com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles