Päevatoimetaja:
Marek Kuul
Saada vihje

Pagar-kondiiter lõpetab kooli ja õpib edasi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varsti pagari-kondiitri paberid saav Taavi Todi oli algul kondiitritööga pisut hädas, martsipani voolimine osutus raskeks.
Varsti pagari-kondiitri paberid saav Taavi Todi oli algul kondiitritööga pisut hädas, martsipani voolimine osutus raskeks. Foto: Margus Ansu

«Pagar täidab talle etteantud tööülesandeid ja ega tal mingit võimalust ametiredelil tõusta ei ole,» rääkis Taavi Todi (24), peatne pagari-kondiitri eriala lõpetaja, miks ta õppimist töölemineku kasuks pooleli ei taha jätta.

Todi plaan pagariks-kondiitriks õppima minna tuli perele täieliku üllatusena. Sama ala õppinud ema oli seni arvanud, et poiss on ikka arvutihuviline, ja ootamatu käik pani teda pead raputama. Eriti kuna söögitegemise vastu polnud poeg kunagi huvi tundnud.

Tegelikult kaalus Todi ka kokaametit, aga juba paberil tundus õppekavas ette nähtud restoranipraktika liiga pingeline ja raske.

Kommentaarid
Tagasi üles