Eile tähistas Paide linna vanim elanik Linda Alle (paremal) 100. sünnipäeva. Kuuldes ERRi Kesk-Eesti korrespondendilt Olev Kengilt (keskel kaameraga), et temast tehakse uudislõik «Aktuaalsesse kaamerasse», palus vanamemm, et see läheks eetrisse samal päeval, sest tal pole digiboksi ja 1. juulist on teler tumm. Seepeale kinkis Paide linnavalitsus Allele vajaliku aparaadi. Pärastlõunaks näitas vanamemme teler juba digipilti.
Eile tähistas Paide linna vanim elanik Linda Alle (paremal) 100. sünnipäeva. Kuuldes ERRi Kesk-Eesti korrespondendilt Olev Kengilt (keskel kaameraga), et temast tehakse uudislõik «Aktuaalsesse kaamerasse», palus vanamemm, et see läheks eetrisse samal päeval, sest tal pole digiboksi ja 1. juulist on teler tumm. Seepeale kinkis Paide linnavalitsus Allele vajaliku aparaadi. Pärastlõunaks näitas vanamemme teler juba digipilti. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eesti läks täna hommikul üle täielikule digilevile, uuenduslikul sammul on 570 000 telerit omava pere seas nii tugevaid pooldajaid kui ka tuliseid vastaseid.

Kommentaarid
Copy