Paide vanim inimene sai 100-aastaseks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tähistas Paide linna vanim elanik Linda Alle (paremal) 100. sünnipäeva. Kuuldes ERRi Kesk-Eesti korrespondendilt Olev Kengilt (keskel kaameraga), et temast tehakse uudislõik «Aktuaalsesse kaamerasse», palus vanamemm, et see läheks eetrisse samal päeval, sest tal pole digiboksi ja 1. juulist on teler tumm. Seepeale kinkis Paide linnavalitsus Allele vajaliku aparaadi. Pärastlõunaks näitas vanamemme teler juba digipilti.
Eile tähistas Paide linna vanim elanik Linda Alle (paremal) 100. sünnipäeva. Kuuldes ERRi Kesk-Eesti korrespondendilt Olev Kengilt (keskel kaameraga), et temast tehakse uudislõik «Aktuaalsesse kaamerasse», palus vanamemm, et see läheks eetrisse samal päeval, sest tal pole digiboksi ja 1. juulist on teler tumm. Seepeale kinkis Paide linnavalitsus Allele vajaliku aparaadi. Pärastlõunaks näitas vanamemme teler juba digipilti. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide vanim elanik Linda Alle tähistas täna 100. sünnipäeva, juubilari tervitasid Moskvas elava tütre pere, Paide linnajuhid ja sõbrad-tuttavad, tervituskirja saatis ka president Toomas Hendrik Ilves.

Proua Linda tervis on veel nii hea, et ta kütab ise ahju ja teeb süüa, hooldustöötaja käib tema juures kahel korral nädalas, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

100-aastaseks elada on lihtne kui süüa puhast toitu ja elada normaalset elu. «Tänapäeval poest ei saa õiget toitu üldse. Maa ei ole enam elu, vaat see on tänapäeva viga,» ütles Linda Alle.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles