Rõivas kutsus üles Tallinna meediakanalitega koostööd mitte tegema

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Televisioon
Tallinna Televisioon Foto: Priit Simson

Peaminister Taavi Rõivas kritiseeris taas Tallinna kulutusi oma kanalites tehtavale propagandale ja Eesti riigi kirumisele ning kutsus üles nende kanalitega koostööd mitte tegema.

Rõivas ütles, et maksumaksjad ei peaks Tallinna meediakulutusi tolereerima: «Seda, et juba umbes 10 miljonit eurot igal aastal läheb meil mitte ainult propagandaks, vaid ka Eesti riigi – ma ei räägi siin valitsusest, ma ei räägi siin teistest erakondadest – ma räägin Eesti riigi kirumiseks erinevates Tallinna linna poolt finantseeritavateks  ehk Tallinna maksumaksjate poolt finantseeritavates kanalites,» lausus peaminister valitsuse pressikonverentsil.

«Ma olen ka varem välja öelnud, et mina ei pea Tallinna Raepressi väljaantavaid kanaleid ajakirjandusväljaanneteks ja omalt poolt Eesti Vabariigi peaministri ja ka Tallinna kodanikuna mina nendega koostööd teha ei taha ja ma kutsun ka teisi üles mitte kaasa aitama sellele, et maksumaksja raha väärkasutatakse Tallinna linnas,» lausus Rõivas.

Rõivas märkis, et küllap erakonnad saavad konkurentsis hakkama ka siis, kus üks partei mängib täiesti ebaausate reeglite järgi, aga maksumaksjad, kelle rahaga ühele erakonnale reklaami tehakse, ei peaks seda tolereerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles