Fotod: avarii häirib Estonia puiesteel liiklust

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas, Estonia puiestee ja Kentmanni tänava nurgal purunes õhtuse tipptunni ajal trolliliin ning vooluta jäänud ühissõidukid ja bussiga kokku põrganud siduauto põhjustasid liikluses seisakuid.


Ühe pealtnägija sõnul sõitis sõiduauto Lexus kell 16.31 liinibussile külje pealt sisse ja liiklus Estonia puiestee mõlemal suunal on oluliselt häiritud. Trollidispetšeri sõnul oli kella 17ks trollidel jälle vool olemas ning seisvad trollid ei peaks enam liiklust takistama. Siiski on liiklus Estonia puiesteel praegu väga vaevaline.

«Buss avas esimesed kaks ust. Samal ajal kui mina ja veel mõned reisijad väljusime bussist, kukkus alla raske tänavavalgustuse kuppel. Minust umbes 20-30 cm kaugusele. Hea ,et pähe ei kukkunud. Kupli alla kukkumise kolks oli väga suur . Selle põhjustas ilmselt see, et troll üritas bussist mööduda, aga sarved tulid maha,» kirjeldas teine pealtnägija pärast avariid toimunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles