Video ja fotod: kuidas elatakse suvel Piip ja Tuut mängumajas Toompea serval?

Maria Joost
, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity käis külas Piip ja Tuut mängumajas Toompea serval ja sai teada, et sealses kohvikus Koogel-Moogel saab maitsta magusaid pannkooke jäätisekokteiliga ja vaadata toredaid etendusi. Vaata videot!

«Publik on meie suurim varandus,» sõnas mängumaja eestvedaja Toomas Tross. Kui veel mõni aeg tagasi võis linnapildis näha suuri plakateid kirjaga «Teater otsib metseeni», siis on nüüdseks klounipaar endale väikesed toetajad leidnud. «Oleme vee peal ja mängime etendusi edasi,» rõõmustas Haide Männamäe.

Sel suvel jõuab klounipaari poolt lavalaudadele uus suveetendus «Doktor Kreutzwald ja must kunst», mis räägib kuidas kaks matkaselli, Piip ja Tuut, metsas ekseldes leiavad ühe sammaldunud teeviida, millel on kirjas «Doktor Kreutzwaldi vastuvõtt». Kuna Piip ja Tuut ei oska leitud teeviita õigesti paika panna, siis eksivad nad lõpuks ühe metsamajakese juurde, kus nad kohtuvad musta kunstiga. Etendused toimuvad Suurel Munamäel, mis on näitlejate sõnul kõrgeim vabaõhulava Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles