Pihel: 500 inimest ei olnud digilevist kuulnudki

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Umbes 500 inimest olid täna hommikul televiisorit käima lülitades üllatunud pildi puudumise üle, sest polnud digilevi tulekust midagi kuulnud.
Umbes 500 inimest olid täna hommikul televiisorit käima lülitades üllatunud pildi puudumise üle, sest polnud digilevi tulekust midagi kuulnud. Foto: Toomas Huik

Digilevi valitsuskomisjoni juht Jüri Pihel ütles intervjuus Vikerraadiole, et tänase päeva suurim üllatus oli see, et umbes 500 inimest ei olnud digitelevisioonile üleminekust kuulnudki.


«Hommikul hakkasid inimesed helistama abitelefonile ning küsima, miks neil pilti ei ole. Umbes 500 inimest teatasid, et nad ei ole digilevist midagi kuulnud ja uurisid, et mis nüüd siis toimub,» rääkis Pihel. «Pärast kahte ja poolt aastat tehtud teavitamistööd tundub see väga kummaline.»

Pihel lootis, et need inimesed on praeguseks juba oma probleemile lahenduse saanud.

Positiivse poole pealt märkis Pihel, et elektroonikapoodides ei ole tekkinud digilevi vastuvõtmiseks vajalike seadmete defitsiiti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles