Riigikogu erikomisjon arutab VEB Fondi auditit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjon arutab täna riigikontrolli VEB Fondi auditit, avaliku istungi kell 13 algavat ülekannet on võimalik jälgida ka postimees.ee vahendusel.

Riigieelarve kontrolli erikomisjonile jagavad selgitusi Eesti Panga president Ardo Hansson, SA VEB likvideerija Rein Järvelill, riigikontrolli tulemusauditi osakonna peakontrolör Tarmo Olgo, riigikontrolli tulemusauditi osakonna auditijuht Ermo Liedemann ning riigikontrolli kommunikatsiooniteenistuse juhataja Toomas Mattson.

Neljapäeval avalikustatud riigikontrolli audit ei tuvastanud, kes koostas Eesti Pangas valeandmetega kirja, mille alusel sai Vene ettevõttel TSL International võimalikuks saada riigi kaasabil Nõukogude Liidu Välismajanduspangast kätte 32,3 miljonit USA dollarit Eesti pankade korrespondentkontodel külmutatud raha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles