Kruuse: oleme õigel teel

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Kruuse kaitseb kirglikult töövõimereformi, mida alustasid tema erakonnakaaslased ja eelkäijad sotsiaalministri ametis – peaminister Taavi Rõivas ja siseminister Hanno Pevkur.
Urmas Kruuse kaitseb kirglikult töövõimereformi, mida alustasid tema erakonnakaaslased ja eelkäijad sotsiaalministri ametis – peaminister Taavi Rõivas ja siseminister Hanno Pevkur. Foto: Mihkel Maripuu

Urmas Kruuse heidab sotsiaal­­demo­kraatidele ja IRLile ette, et töövõimereformi arutelu on muudetud poliitiliseks.

Reformierakondlasest tervise- ja tööminister Urmas Kruuse (48) lubab, et on valmis kogu suve mööda Eestit ringi sõitma ja inimestele rääkima, kuidas töövõimereform annab kümnetele tuhandetele kehva tervisega inimestele uusi, elujärge parandavaid võimalusi ja teeb neid õnnelikumaks.

Kümned tuhanded töövõimetuspensionärid istuvad kusagil omaette, kuulates poliitikute ägedaid vaidlusi kõlava nimega töövõimereformi teemal. Ja igaühe hirm kasvab: mis konkreetselt temast saab? Kuidas muutub Antsu elu Antslas selle reformi läbi paremaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles