Viljandi ringil algab juulis suur ehitus

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maantee ringtee juurde Lõunakeskuse-poolsesse külge ehitatakse sügiseks ka jalakäijate tunnel, kuna tavapärase sebra jaoks on sealne liiklussagedus liiga ohtlik.
Viljandi maantee ringtee juurde Lõunakeskuse-poolsesse külge ehitatakse sügiseks ka jalakäijate tunnel, kuna tavapärase sebra jaoks on sealne liiklussagedus liiga ohtlik. Foto: eskiis

Maanteeameti tellimusel algab juulis Tartu läänepoolse ümbersõidu esimese ehitusala remont. Muu hulgas ehitatakse Viljandi ringtee juurde jalakäijate tunnel ning paigaldatakse müratõkked.

Ümberehitatav teeosa on umbes kaks kilomeetrit pikk. Lõik algab veidi enne Ilmatsalu ringristmikku, külgneb linnaga ning lõpeb Viljandi ja Riia ringristmiku vahel Raja tänavaga.

Projekti järgi saab kogu tee uue asfaldi ning sajuvee ärajuhtimiseks torustiku. Neste tanklast Raja tänavani paigaldatakse sõidusuundade eraldamiseks maantee keskele trosspiire. Samuti tekib peale ehitust Viljandi ringilt Tallinna poole sõites vasakpöörde võimalus FEBi poe ja Silberauto esinduse juurde.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles