Elektritakso sõitis mitu autot romuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahelavarii Ülikooli ja Gildi tänava ristmikul.
Ahelavarii Ülikooli ja Gildi tänava ristmikul. Foto: Margus Ansu

Eile lõuna paiku Tartu ülikooli peahoone eest läbi sõitnud elektritakso kiirendas ootamatult ning rammis tänava ääres parkinud sõidukeid. Arvatavalt tabas taksojuhti terviserike.

Õnnetusest Ülikooli ja Gildi tänava ristmikul sai politsei teate kell 12.54. Lõuna prefektuuri kinnitusel kaotas mööda Ülikooli tänavat Jaani kiriku poole liikunud elektritakso juhitavuse. Esialgsetel andmetel suurenes elektriauto kiirus õnnetusele eelnenud hetkel märkimisväärselt ning seetõttu oli ka kokkupõrge parkivate sõidukitega tugev.

Takso sõitis suure hooga otsa vasakul seisnud autole, mis paiskus omakorda vastu järgmisi. Oma teekonna lõpetas elektriauto ülikooli kohviku kivimüüri vastas. Takso ja kolme masina vigastused olid suuremad ning need tõmmati treilerite peale. Viies auto sai kergema tõuke kärukonksuga ning suutis hiljem edasi liikuda iseseisvalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles