Noored aitavad rattaaia uuele elule

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kus tõukajal hoogu napiks jäi, viskas teine reha käest ning aitas kruusakäru künka otsa tõmmata. Poisid ja tüdrukud rassisid üksmeelselt laagris, et rattakrossirada ikka valmis saaks.
Kus tõukajal hoogu napiks jäi, viskas teine reha käest ning aitas kruusakäru künka otsa tõmmata. Poisid ja tüdrukud rassisid üksmeelselt laagris, et rattakrossirada ikka valmis saaks. Foto: Kristjan Teedema

Juba paar nädalat on Tabivere valla noored vedanud Piibe maantee kõrval asuvale ehitusplatsile kärudega kruusa ja silunud seda rehadega arvukatele küngastele, et valmiks Eesti suurim BMX-krossi rada.

Kahenädalane töö- ja puhkelaager, millest võttis osa 15 kohalikku noort vanuses 13–15, lõpeb täna. Selle ajaga sai 350 meetri pikkune rattakrossirada kaetud kruusakihiga. Küsimusele, kas tulete uuel nädalal kohe rada proovima, vastasid poisid, et kindlasti. Tüdrukud jällegi, et pigem mitte.

Esimene velodroom

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles