Andrus Karnau: Leedo parvlaevad

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Karnau
Andrus Karnau Foto: Pm

Kaks nädalat tagasi otsustasid peaminister ja sotside juhist kaitseminister, et Leedo saab veel kümneks aastaks Väinamere parvlaevaliinide lepingu. Et saarlaste huvid oleks ilusasti kaetud, olid ka sotside peasekretär Indrek Saar ja Tallinna Sadama nõukogu esimees Neinar Seli koos oma noore järglase Remo Holsmeriga asja juures.

 Majandusminister Urve Palo oli samuti palutud osalema. Valitsuse asi ongi teha otsuseid. Valikuid. Valitsus valis Leedo praamid, ja kui ma õigesti aru saan, siis tuleb uue lepingu tingimuste täitmiseks ehitada veel ka neljas sõsarlaev praegustele juurde.

Neli laeva tagaks ka hiidlaste soovitud tiheda ja kiire sõidugraafiku. Vjatšeslav Leedo levitas üleeile avaldust, milles oli solvunud, et keegi pole teda ega parvlaevade omanikke tänanud. Ilmselt on tal õigus, sest rahvas on harjunud sellega, et laevad käivad kiiresti ja täpselt ning kaua ootama ei pea. Kui kohe peale ei mahu, siis tunni aja pärast ikka mahub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles