Tallinnas liiklejaid ohustanud mehi karistati arestiga

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju maakohus.
Harju maakohus. Foto: Peeter Langovits

Täna määras Harju maakohus arestid kahele juhtimisõiguseta juhile, kellest üks oli alkoholi tarvitanud ning teine jäi politseile silma ohtliku käitumisega.

Keskööl vastu tänast peatasid politseinikud Lasnamäel sõiduauto Mitsubishi, mille roolis 21-aastane juhtimisõiguseta Jevgeni, teatas PPA pressiesindaja.

Mees juhtis autot alkoholi tarvitanuna. Jevgeni veetis öö politseijaoskonnas ning täna määras kohus talle karistuseks kaheksapäevase aresti.

Teise arestikandja peatasid politseinikud eile õhtupoolikul Tallinnas Sõle tänaval, kui juht teisi liiklejaid ohustades peatumata üle ristmiku oli sõitnud. Autot juhtinud 34-aastasel Tanelil ei olnud juhtimisõigust. Varasemalt oli mees ka juhtimisõiguseta sõitmise eest korduvalt karistatud. Politseinikud viisid Taneli jaoskonda ning täna kohtuniku ette, kes määras talle karistuseks kolm päeva vabadusekaotust.

«Mõlemat meest on politsei varemgi karistanud ent rahatrahvid pole nende käitumist mõjutanud ning juhtimisõiguseta juhtimine on jätkunud. Seetõttu taotles politsei mõlemal juhul karistuseks aresti. Usun, et vabadusekaotus annab meestele tugevama sõnumi sellest, et teiste inimeste elude ohtu seadmine on lubamatu ning riik reageerib sellele karmilt,» ütles Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juht Elari Kasemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles