Haigla sai sinilille-kampaania abil kõnniabiseadme

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõnniabiseadet demonstreerib vigastatud veteran Madis Põri.
Kõnniabiseadet demonstreerib vigastatud veteran Madis Põri. Foto: Ida-Tallinna keskhaigla

Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing andis täna Ida-Tallinna keskhaigla taastusravikliinikule üle kõnniabiseadme, mis osteti veteranide heategevuskampaania «Anname au!» annetuste eest.

Sinilille-kampaania käigus koguti ligi 68 000 eurot vigastatud veteranidele ja teistele kliiniku patsientidele vajaliku taastusraviseadme ostuks. 

«Elu on näidanud, et koostööst saavad alguse head mõtted ning teostuvad parimad lahendused. Kõnniabiseade ja teised annetuste eest soetatud vahendid aitavad kaasa patsientide elukvaliteedi parandamisele ning kiiremale taastumisele. Oleme tänulikud Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu algatusele,» ütles Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse esimees doktor Ralf Allikvee.

Ralf Allikvee tänas haigla nimel nii kampaania eestvedajaks olnud veteranide ühingut kui ka kampaania suurima üksikannetuse teinud Selveri jaeketti, kes panustas kampaania õnnestumisse 7000 euro suuruse annetusega. 

«Kõnniabiseadme jõudmisega kliinikusse sai meie esmakordne kampaania väärika punkti. Täname kõiki toetajaid ja loodame, et tänavune edu innustab järgmisel aastal veel enam inimesi kaasa lööma,» ütles vigastatud võitlejate ühingu esindajana nooremveebel Rasmus Penno.

Veteranipäeva tähistamisega seotud kampaania kutsus kandma veteranide toetuseks sinilille märki ja tegema annetuse vigastatud veteranidele vajaliku taastusraviseadme soetuseks. Kampaania edukas tulemus tuli ligi 34 000 sinilille märgi müügitulust ja teistest annetustest. 

Kampaania eestvedaja on veteranide asutatud mittetulundusorganisatsioon Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing, kes korraldab heategevusprojekte, võtab vastu annetusi ning kasutab rahalisi vahendeid veteranide toetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles