IRL vangerdab, et Viimsis võimule jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimsi vallavanem Jan Trei astub ametikohalt tagasi ning naaseb volikokku, kust peab lahkuma tema asendusliige Urmas Arumäe, kes keeldub vallavolikogu esimeest umbusaldamast.

IRL andis juba mõne aja eest sisse umbusaldusavalduse vallavolikogu sotsiaaldemokraadist esimehele Ain Pinnonenile. Ilma viimastel valimistel IRLi nimekirjas kandideerinud Arumäe hääleta ei lähe see aga läbi. Kui volikogus hääletab Arumäe asemel Trei, on praegusel IRLi ja valimisliitude koalitsioonil umbusalduseks vajalikud hääled koos.

Trei ütles, et selline kombinatsioon on IRLile sundkäik, mis talle endale ei meeldivat ning et ta loodab juba sügisel naasta vallavalitsusse. «Haldo Oravas on peatanud oma volikogu liikme staatuse. Nüüd ta teatas, et tuleb sügisel tagasi volikokku ja mina saan volikogust jälle vallavalitsusse minna,» lausus Trei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles