Sotsid: kooli alguseks tasume viimasedki valimistest jäänud võlad

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi Kõva
Kalvi Kõva Foto: Liis Treimann

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretär Kalvi Kõva möönis, et audiitori hinnang pankrotilaadse olukorra kohta erakonna eelmise aasta rahaasjades võis õiglane olla, kuid praegu sellist seisu enam ei ole. Partei on oma rahadistsipliini tublisti parandanud ning sügiseks saavad tasutud ka viimased valimistest jäänud võlad.


«Mitte ükski firma ei ole esitanud meie erakonna vastu kaebust. Meie kohustused on ainult pankade ees ning mõned üksikud võlad on veel möödunud valimistest. Ja need saavad tasutud enne kui õpilased kooli lähevad,» lubas Kõva.

Nigel rahaline olukord tekkis Kõva sõnul sellest, et möödunud aastal olid kahed valimised ja erakonnal rahalised väljaminekud päris suured. «Aasta lõpus oli meil tõesti päris suur pangale makstava laenu hulk ja maksmata arveid,» ütles Kõva.

Ta lisas, et erakond tegi sellest oma järeldused- vähendas oluliselt kulutusi, töötajate arvu ja püüdis leida uusi tuluallikaid. Erakonnaga on liitunud ligi 200 uut inimest ja liikmemaksu on korjatud võrreldes eelmise aastaga 50 protsenti rohkem. Ka erakonna liikmed on peasekretäri sõnutsi sellesse mõistvalt suhtunud ja oma panust suurendanud.

«Loodame tulevaste riigikogu valimiste peale, et sellist seisu enam mitte kunagi ei juhtuks,» ütles Kõva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles