2Cellos: teeme seda, millest oleme alati unistanud!

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity käis 2Cellost tervitamas ning küsis paar küsimust! Vaata videot!

Tere! Kuidas teile meeldib Eestis?

Stjepan: Siin on väga ilus!

Luka: Suurepärane, meile meeldib! See on meie esimene kord siin, ootame väga oma kontserti, et näha, kuidas siinne publik on.

Kas teil on erilised ootused õhtuks?

S: Oleme alati ootustest tulvil!

Räägime ­teie muusikast! Kuidas te valite need lood, mida kaverdate?

L: Meile peavad need laulud ja artistid väga meeldima, laulud peavad meid emotsionaalselt liigutama. Me peame tundma, et me saame end läbi nende lugude väljendada. Ja muidugi inimestele peab see ka meeldima!

Kas see kõik juhtub spontaalselt? Näiteks sõidad autoga ja kuulad raadiost head Coldplay lugu ja siis helistad Lukale ja ütled «teeme selle loo»?

S: Ma ei sõida autoga, olen kolm korda juba eksamil läbi põrunud! Muidu mängime laule, mida inimesed teavad.

Kas te tunnete kunagi survet lugude mängimise ajal, sest tegemist on väga tuntud inimeste loominguga?

L: Me peame tundma, et teeme nende lugudega midagi erilist. Me lisame loole oma panuse ja tahame luua midagi väga loomingulist.

S: Me ei tee midagi, mis meile kuidagi survet avaldaks!

Õige lähenemine! Kas olete saanud artistidelt, kelle lugusid te kaverdate, ka mingit tagasisidet? Näiteks, et Rihanna helistab teile ja ütleb: «Hästi tehtud poisid»?

L: Jah, paljud originaalesitajad on meie kavereid näinud ning jagavad neid oma veebilehtedel. See on suur au! Nirvana, Guns N' Roses, Michael Jacksoni perekond, koreograaf..

Kuulsin, et kunagi olite rivaalid, kuid täna olete siin ja teete koos muusikat, mida nii paljud armastavad. Kuidas nii?

L: Ta ei suutnud minust parem olla, nii et ühines minuga!

S: See oli viga, ma ei tea mis juhtus.. Ta ei suutnud endale karjääri teha!

L: Tegelikult mängisime me mõlemad klassikalist muusikat, käisime võistlustel, harjutasime hullupööra nagu segased. Inimesed võtsid meid kui rivaale, kuid olime siiski head sõbrad. Sellegipoolest on väike võistlusmoment säilinud.

Tõesti? Kumb teist siis parem on?

L: Mina!

S: Mina olen parim!

Seda saame õhtul näha! Kui palju te üleüldse harjutate?

L: Mina olin alustades 5-aastane, tema 8. Me mängisime palju pilli, vahepeal isegi kaheksa tundi päevas. Kuid nüüd ei ole meil selleks enam aega..

Nii palju kontserte jah? Kuidas te üldse tunnete end sellise tähelepanu all? Alustasite YouTube's ja inimesed ei teadnud teid eriti, nüüd aga olete päris kuulsad ja käisite tuuril isegi Elton Johniga!?

L: See on suurepärane! Me saame oma muusikat nii paljude inimestega jagada. See on see, millest oleme alati unistanud ja selle nimel töötanud!

Kui tagasi õhtu juurde minna, siis mis te pärast kontserti teete?

S: Vahetame riided ära!

L: Peame lahkuma juba kell neli hommikul, kuna meil on homme kontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles