Kirju festivalisuvi

Triin Tammert
, ettevõtja ja kommu­nikat­siooni­spetsialist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi folk: Jalmar Vabarna ja Zetod on alati publikumagnetid.
Viljandi folk: Jalmar Vabarna ja Zetod on alati publikumagnetid. Foto: Elmo Riig

Juulikuus Eestis ja meie lähiümbruses toimuvate suuremate iga-aastaste festivalide nimekiri on juba nii pikk, et mitmekülgsete eelistustega muusikasõpradel tuleb nii mõnelgi nädalalõpul teha raskeid valikuid.

Elu pole palju lihtsam ka juuni viimasel nädalavahetusel, kui otsus tuleb langetada Muhu tulevikumuusika festivali Juu Jääb, Värskas toimuva Seto folgi, Vana-Vigala Hard Rock Laagri, Tallinn Star Weekendi ja Nargenfestivali Naissaare laulupeo vahel. Lisaks muidugi kontserdid, suveetendused ja muud ettevõtmised...

August paistab juba rahulikum – kuu algab Augustibluusiga Haapsalus, 8.–10. augustini toimub põhjanaabrite juures Helsingis suur Flow’ festival ja Käsmus Viru folk ning nädal hiljem meelitab Augustiunetus Pärnusse. Septembri esimesel nädalavahetusel paneb festivalisuvele punkti Uue Maailma festival Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles