Fotod: Savisaar kohtus Andrea Bocelliga

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja, Berliin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Edgar Savisaare Facebooki konto

«Teist korda elus olin Andrea Bocelli kontserdil. Esimest korda nägin teda Riia lauluväljakul toimunud üritusel. Nii tookord kui ka nüüd puudutas ta oma lauluga mu hingekeeli. Suur kunstnik, üle oma ajastu!» kirjutas Tallinna linnapea Edgar Savisaar oma Facebooki lehel, pärast kohtumist ilmakuulsa tenoriga.

«Astusin ruumi sisse, Bocelli mängis klaverit, aga ta kuulis mu tuleku kohe ära. Rääkisime muusikast ja inimestest, jutustasin, kuidas ma teda esimest korda Riias kohtasin. Lauluväljak elas talle kaasa, kõik olid uhked, et said sellest sündmusest osa,» kõlas meeri kommentaar.

Mulluse Tallinn Star Weekend festivali raames väisas Tallinna  tipptenor José Carreras, kelle auks korraldas linnapea raekojas vastuvõtu. Savisaar kiitis toona maestrole Tallinnat kui rohelist linna, rõhutades tasuta ühistransporti. Linnapea meenutas ka Tallinna staatust 2011 Euroopa kultuuripealinnana ning kandideerimist Euroopa roheliseks pealinnaks, rääkis tasuta ühistranspordist, mis peaks aitama autostumisele piiri panna ning avaldas lootust, et kõike seda kultuuri ja rohelust avaneb maestrol võimalus ka oma silmaga kaeda. Samuti kutsus linnapea toona José Carrerast tänavusele üldlaulupeole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles