Ivor Onksion läks korraks kaotsi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivor Onksion ja tema kaitsja Urmas Simon eile kohtus.
Onksion ütles, et ei jõudnud õigeks ajaks istungile, sest andis lastele matemaatikatundi.
Ivor Onksion ja tema kaitsja Urmas Simon eile kohtus. Onksion ütles, et ei jõudnud õigeks ajaks istungile, sest andis lastele matemaatikatundi. Foto: Erik Prozes

Eile keskpäeval jätkus pärast sunnitud vaheaega Harju maakohtus kohtuistung riigikogu keskerakondlastest liikmete Priit Toobali ja Lauri Laasi üle, keda süüdistatakse Tallinna linnavolikogu endise ametniku Ivor Onksioni kallutamises ebaseaduslikult sisenema Hannes Rummu meilikontole.

Kell 10 algama pidanud kohtuistung lükkus edasi, sest süüdistatav Onksion ei tulnud kohale. Teda püüdsid kätte saada nii riigiprokurör Inna Ombler kui ka tema kaitsja, vandeadvokaat Urmas Simon, kuid mees ei vastanud telefonikõnedele. Hiljem sai prokurör ühendust Onksioni emaga, kes teadis, et otsitav on läinud Kohila kooli eratunde andma.

Onksion tunnistas end kohtuprotsessil talle esitatud süüdistuses osaliselt süüdi. Toobal end süüdi ei tunnistanud. Samuti vastas ta Keskerakonna esindajana, et MTÜ Keskerakond ei tunnista end süüdi. Ka Laasi ei tunnistanud süüd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles