Linn «Russalka» rannariba prügist ei korista

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Tuule käes lendav prügi, riietuskabiinide puudumine ja põlvini rohi ei sega tallinlastel Kadriorus «Russalka» juures rannamõnusid nautida, kuna aga tegemist pole avaliku rannaga, ei kavatse linn rannariba ära puhastada.

«Loomulikult peaks selle ära koristama, mitte ainult sellepärast, et siin ujumas ja päevitamas saaks käia, vaid juba sellepärast, et turistide ees ei peaks häbi tundma,» rääkis rannas päevitanud Heiti Õhtulehele.

Küsimusele, miks rannaäärne on koristamata, teatas Raepress: «Kui ei ole avalikku supelranda, ei ole ka rannakoristust.»

Kuigi inimesi on pargis ja rannas palju ning riiete vahetamiseks tuleb leida paksem põõsas ning kergendada saab end vaid meres, pole linnal lähiajal plaanis sinna riietuskabiine ega tualette paigutada. «Rannainventari paigutatakse ainult supelrandadesse ja nende avamise luba on pikk protsess. Tallinn soovitab ujuda avalikes supelrandades, kus töötab rannavalve,» vastas linna infoteenistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles