Galerii: vaata hindu ja kaubavalikut Tallinna esimeses ALDO poes

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja, Berliin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru keskuses tegi uksed lahti Tallinna esimene ALDO kaubamärgi kauplus, mille kaubavalikust leiab jalanõusid ning aksessuaare nii naiste kui meestele.

Meestekingad maksavad poes 37-90 eurot, naistekingade hind algab 12 eurost. Käekottide hind jääb vahemikku 24-52 eurot, hetkel on käimas ka allahindlus kuni 50%.

1972. aastal Kanadast, Montrealist alguse saanud ALDO on lühikese ajaga jõudnud kasvada üheks maailma tuntuimaks ja edukaimaks jalatsiketiks, mis oma rohkem kui 1600 kauplusega on esindatud 80 riigis ning seda igal mandril peale Antarktika. Vaatamata kiirele kaubamärgi kasvule ja arengule ei ole ALDO kaotanud silmist oma looja Aldo Bensadouni visiooni – pakkuda oma klientidele ainult parimaid emotsioone esile toovaid tooteid ja teenindust, mida omakorda jäävad alatiseks saatma kaubamärgi kolm olulisemat tegutsemispõhimõtet – armastus, ausus ja austus.

Täna on ALDO tuntud oma stiilsete ja viimaseid moemaailma trende järgivate kollektsioonidega nii meestele kui ka naistele.  ALDO esindaja Eestis on Apranga Grupp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles