«Segajates» segunevad muusikanumbrid ja sketšid

, Teatrikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helilooja (Tanel Jonas) teeb hommikvõimlemist, kuulates raadiost käsklusi (Maria Soomets, taga vasakult) ja klaverisaadet (Ele Sonn). Dekoratsiooniks on Luke mõisapargi rohelus ja  mõisnikeaegse kasvuhoone varemed.
Helilooja (Tanel Jonas) teeb hommikvõimlemist, kuulates raadiost käsklusi (Maria Soomets, taga vasakult) ja klaverisaadet (Ele Sonn). Dekoratsiooniks on Luke mõisapargi rohelus ja mõisnikeaegse kasvuhoone varemed. Foto: Kristjan Teedema

Luke mõisapargis mängitakse suvelavastust «Segajad». See räägib loomingulistest segajatest, mis kaasnevad nii muusiku- kui ka näitlejateega.

Truppi kuuluvad Vanemuise näitlejad Tanel Jonas, Priit Strandberg ja Maria Soomets, kontsertmeister Ele Sonn ning Tartu Uue Teatri valguskunstnik Taavi Toom. Lavastuse aluseks on kogu trupi ideed, mille on näidendi vormi valanud Priit Strandberg ja Tanel Jonas.

Lavastus koosneb sketšidest ja rohketest muusikanumbritest. «Segajad» liigub sujuvalt Nõukogude Eesti loomingulise tsensuuri ajast tänapäeva popmuusika juurde, jõudes lõpuks välja ka näitlejate endi ameti juurde – pilatakse näitlejate haltuuraotsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles