Kodukohvik nõuab rohkelt planeerimist

Triin Ärm
, Tarbija24 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perega kodukohvikut pidanud Vladislav Koržets tutvustas õpiköögis kalatoite ka turistidele.
Perega kodukohvikut pidanud Vladislav Koržets tutvustas õpiköögis kalatoite ka turistidele. Foto: Mihkel Maripuu

Kui esmapilgul näib, et igaüks võib oma kodust üheks õhtuks õdusa kohviku teha, vajab nauditava elamuse pakkumine tegelikult hoopis suuremat läbimõtlemist.

«Inimeste standardunistus on pidada kohvikut. Samas paljud ei adu, kui palju on sellega tegemist. Kodukohvikuga saavad nad oma unistust proovida,» rääkis kalandushuviline Vladislav Koržets, kes avas mais üheks päevaks ligi 400 inimesele oma Tallinnas Nõmmel asuva kodu uksed.

Ning ega kodukohviku pidamine olegi naljaasi. «Meie jaoks oli see rabamine,» märkis Koržets. Tema poeg Kaarel Koržets lisas, et järjekorras oli pidevalt 15–20 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles