Santos passima ei lähe

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu jalgpalliklubil FC Santosel seisab täna ees raske ülesanne, kui Euroopa Liiga esimeses eelringis võõrustatakse kodusel Tamme staadionil tugevat Norra klubi Tromsö ILi. Eesti jalgpalliajalugu tegeva Santose ründaja Mikk Laasi sõnul meeskond raske ülesande ees aga kartma pole löönud ja nii minnakse mängule enesekindlalt: «Ka tahtejõu pealt on võimalik mängida.»

Eesti tugevuselt kolmandas liigas ehk esiliiga B-tasandil mängiv Santos jõudis UEFA Euroopa Liiga eelringi tänu imelisele teekonnale Eesti karikasarjas, kus teel finaali alistati teiste hulgas meistriliigas mängiv Narva Trans ja eelmisel hooajal samuti kõrgliigasse kuulunud FC Kuressaare. Kuigi finaalis tuli Santosel tunnistada FC Levadia paremust, oli juba enne finaali kirjutatud uus peatükk Eesti jalgpalliajalukku: kunagi varem pole eurosarja pääsenud meeskond, kes pärineb madalamatest liigadest.

Mängijate vabad päevad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles