Video: mees käis Endla tänava majas taimevargil

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Marko Süld lisas eile oma Facebooki video, kus tundmatu «botaanik» varastab Endla tänava majast taimi.

Videos prillidega mees on majaelanik, kes saabus kella kahe ajal öösel koju. Temaga ühes saabus ka kutsumata külaline, kes kandis kollast Estonian Airi helkurvesti. «Eks see kollasega on Kaval-Ants, kes käis terve maja läbi, et vaadata, mida kaasa võtta. Võttis siis kolm lillepotti. Üks oli kunstpuu, teised olid päris. Mida ta nendega teeb, on raske aru saada,» ütles Süld. Tema sõnul ei ole majaelanik taimevargaga tuttav.

Süldi sõnul pole asi varalises kahjus, vaid põhimõttes. «No kus sa nende lillepottidega öösel kell kaks lähed?» küsis Süld nõutult.

Estonian Airi meediaesindaja Ilona Eskelineni sõnul ei ole neil selle mehega mitte mingisugust pistmist. «Täiesti võõras inimene, meie töötaja pole ta kunagi olnud,» rääkis Eskelinen. Ta ei osanud öelda, kuidas vest selle meheni jõudis, sest see saadeti viis aastat tagasi utiliseerimisele. «Vähemalt viis aastat ei ole meie asutuses selliseid tööriideid kasutatud,» täpsustas Eskelinen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles