Kodu on Põlvamaal: alguses oli selleks Tilsi lastekodu, suureks saades aga leidis Maido Mikitamäel endale oma pere ja ilusa maakodu. Seal võib lasta põllul tuulel ja päikesel end paitada, oma toakeses on aga hea mõelda tantsudele ning tantsupidudele.
Kodu on Põlvamaal: alguses oli selleks Tilsi lastekodu, suureks saades aga leidis Maido Mikitamäel endale oma pere ja ilusa maakodu. Seal võib lasta põllul tuulel ja päikesel end paitada, oma toakeses on aga hea mõelda tantsudele ning tantsupidudele. Foto: Pm

Maido – veider on teda, küll juba 57-aastast, aga ikka siiralt lapsemeelset meest perenime pidi kutsuda – kähe hääl tasaneb pea sosinaks, kui ta räägib oma ema karedatest kätest ja päikselistest hommikutest Mikitamäe kodus koos kohvilõhna ja piima sorinaga lüpsikusse. Möödunud suvel kutsus ta need, kellega koos seekordset tantsupidu lavastab, oma emale külla.

«Nad on emaga nii sarnased – nii välimuselt kui ka energialt, mis neis mõlemas pulbitseb,» meenutas kokkusaamist Maido parem käsi tantsupeol Kadri Tiis.


Kommentaarid
Copy